Anbefalinger

RESPONS PÅ TELEFON KONSULTATION


Meget lærerig rådgivning - som gør at man får nye indgangsvinkler / metoder/ redskaber til at kunne hjælpe og forstå dine børn ♡ en helt ny univers åbner sig efter rådgivning m. Ulla. Jeg føler mig ik alene mere.  
Tak Ulla.♡Telefonmøde.

Hvis du tænker, hvad kan Ulla gøre for dig og er det mon noget du og din familie får noget ud af. Så er svaret JA.

Har haft et fantastisk møde, hvor vi fik vendt mange emner omkring vores søn og os som forældre.

Ulla er super dygtig til at forklare de forskellige ting og har en kæmpe indsigt i børn og de forskellige begreber der flyver omkring vores specielle børn. Netop fordi Ulla ikke er ekspert inden for et bestemt felt, så er hendes åbenhed og tilgang til vores specielle børn bare helt igennem fabelagtigt og uden fordomme og barrierer overfor andre ”trosretninger”.

Ulla vidste en stor indlevelse i netop vores søn og kunne ud fra beskrivelsen, jeg havde lavet om ham til hende inden telefonmødet, læse vores dreng og fortælle ting han sikkert gjorde med stor nøjagtighed.

Jeg har været dybt imponeret over Ullas engagement i vores ”sag” og har givet os nogle redskaber og ikke mindst en øjenåbner omkring at vores søn nok ikke er så meget HSP men nok mere højt begavet. Derfra gav hun gode råd til hvorledes vi kommer videre herfra.

Jeg kan kun anbefale alle at gøre brug af Ullas kompetencer på området og få en indsigt i jeres eget barn og dermed skabe bedre forudsætninger for en god hverdag. 

Med venlig hilsen

Maria"Jeg snakkede med Ulla i telefonen omkring min datter som har uro om aften og derfor ikke kan falde til ro, hvilket så påvirker hende næste dag. Ulla fortalte en masse omkring pauser som hun har brug for, men det er ikke nødvendigvis at side stille hun har behov for. 
Jeg lærte også at grunden till at hun især er "hård" ved mig, skyldes at hun er tryg ved mig og at jeg ikke kan snakke hende til ro, hvis jeg ikke selv føler ro. 

Jeg lærte så meget på de 45 min vi snakkede og det var en fantastisk oplevelse at der faktisk findes en person som forstår hvordan vores datter og jeg er og hvilke problemer vi står med.

Jeg vil ikke tøve et sekund med at opsøge Ulla igen.

TAK" 
- Tina"Mange tak for samtalen. Det gav mig virkelig en forklaring på hvorfor min søn er som han er. Og hvorfor jeg ikke helt kan genkende ham i nogle af artiklerne. Men det bekræftede mig også i at den struktur vi køre herhjemme er rigtig, dog med nogle få ændringer. Samtalen gav mig også gode ideer om hvordan jeg skal hjælpe min søn videre i hans bundløse sorg over sin kat. Og skal nok give en tilbagemelding om hvordan det går."

Venlig hilsen Misha


"Du har hjulpet mig, mere end psykologer, psykiater og andre fagfolk. Din hjælp har været fantastisk. Du er virkelig dygtig og sikker på du kommer langt. Vi mangler folk som dig. Dine råd og opbakning har gjort en stor forskel i vores liv. Og vi vil helt sikkert vende tilbage til dig.  
Mange tak og mange søde tanker til dig fra Susanne."- Mor til særlig sensitiv med angst på 14.


"Kære Ulla
Tak for en virkelig varm, kærlig og berigende samtale/sparring. Du ramte plet igen og igen ift min dreng. Det gav både nye indsigter, en dybere forståelse af mit barn og af mig selv som mor, samt det havde en stor healende effekt at blive så mødt og forstået. Du har givet mig en masse brugbart at gå videre med og jeg ser frem til at læse mere af al den erfaring og viden du formidler videre i dine blogs mm.
Af hjertet tak!" 
- Sigrid mor til dreng på 4 år der er både særlig sensitiv, signalstærk og højt begavet.


"Tusind tak Ulla - super. Vil finde disse grupper. Har læst en del i og jeg er ikke i tvivl om at min søn er en ren ***diagnose. Alt passer på ham. Tusind tak for din omsorg - du er fantastisk :-)"    
- Bodil           
SE PRISER

All rights reserved  /// ULLA JENSEN

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...