mandag den 14. maj 2018

Makeover til blog og hjemmesider

ORKIDEBØRN.DK
© Ulla Jensen


Information :)

Henover weekenden har hjemmesiderne fået en makeover og løft.

Bloggen ORKIDEBØRNENES VERDEN har skiftet farver, fonts og layout, men er holdt i samme opsætning, så den skulle gerne stadig føles velkendt :)
Derudover er der sat mulighed for donation på. Så føler du lyst til at give et bidrag, så kan det let gøres via PayPal / MobilePay, hvor der også er mulighed for at bruge kort. Jeg vil blive rigtig glad, og se det som en påskønnelse af, at det jeg deler og giver er til gavn :)
RÅDGIVNING

Rådgivningens siden har fået det største løft. Den trængte. Produkter er fjernet, de der er tilbage er enkle. Igen er farver, fonts og layout ændret, men den er nu også mobil optimeret, så den kan godt se lidt anderledes ud for jer der bruger mobil og tablet/Ipad.
Den er gjort helt enkelt og indeholder bl.a nedenstående:


Siden omhandler kun rådgivning.


ORKIDEBØRNS HJEMMESIDE:

Hjemmesiden fungere som portal. Her kan du læse mere om historien bag, finde links til facebook sider og grupper, blog, rådgivning og Google+. Der kan du læse om mine kompetancer og skrive en hilsen i gæstebogen, hvis du har lyst til det.

Hjemmeside er her WWW.ORKIDEBØRN.DK
Håber det hjælper dig til at finde rundt :)

Tusinde tak til alle jer der deler, liker og kommentere.

Samt til alle jer, der sender mig beskeder og takker for min iver for at sprede kendskabet til den palet af særligt sensitive børn der er. Tak til jer. I gør det værd at fortsætte 💚Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...