torsdag den 23. februar 2017

Bog - Slut fred med dit viljestærke barn, - og dig selv, af Smilla Lynggaard

ORKIDEBØRN.DK 
Facebook - Rådgivning - BlogJubii, så kom dagen hvor Smilla Lynggaards bog udkommer.

Det er yderst sjældent, at jeg deler bøger her på min blog om de særligt sensitive børn. Men jeg har gjort få undtagelser, og så skal der være god belæg for det. Og det er der i det her tilfælde.

De viljestærke, eller som andre kalder dem de signalstærke børn, mangler nemlig forståelse i samfundet. Forældrene kan virkelig blive mødt med fordomme og uvidenhed. Derud over kan det være virkelig svært at få hjælp til dem, hvis de samtidig har særlige behov. Derfor gør jeg en undtagelse med Smillas bog.

Med bogen om de viljestærke børn eller som jeg vælger at kalde dem viljefaste. Men pyt nu med det, det er kun ordkløveri :) Så er der ingen undskyldning for at være uviden. Læs den og bliv klogere både på de viljefaste børn, men så sandelig også på, hvorfor deres forældre gør som de gør
Bog, hæftet Slut fred med dit viljestærke barn - og dig selv! af Smilla Lynggaard

Slut fred med dit viljestærke barn - og dig selv!

(Bog, hæftet)
Med denne bog i hånden har du taget et vigtigt skridt mod at skabe det familieliv, du længe har drømt om. Du vil lære hemmeligheden om, hvordan du slutter fred med dit viljestærke barn og dig selv, som er den mest simple tilgang til at skabe forandring og hurtigere, end du troede muligt.   

Slut fred med dit viljestærke barn – og dig selv gør dig klogere på dit barn og viser, hvordan verden ser ud fra barnets perspektiv.  Du erfarer hvordan ændringer i din egen adfærd og i dit tankesæt kan skabe en familie i udvikling og et barn, hvor viljestyrken får lov til at være en styrke, hvad enten dit barn er 2 eller 12 år.   

Bogens øvelser får dig til at reflektere over dine værdier og hjælper dig med at ændre uhensigtsmæssige handlinger og ikke mindst med at få lavet en værktøjskasse, du kan tage frem i tilspidsede situationer.   Med denne bog vil du kunne skabe et frirum for både børn og voksne – og gå fra kaos til kærlig familie.   

”Bogen Slut fred med dit viljestærke barn – og dig selv er usædvanligt inspirerende og beskriver meget præcist de følelser, dilemmaer og udfordringer, man står med som forælder til et viljestærkt barn. Jeg kunne ikke slippe den og havde jeg dog bare kendt til denne bog tidligere. Bogen har givet mig forståelse, refleksioner og løsninger. Og det virker. Mette Bau, 41 år, mor til tre, hvoraf pigen på 10 er viljestærk   

Forord af Jesper Juul

Smilla Lynggaard er familierådgiver og har rådgivet forældre til viljestærke børn siden 2012.   
Læs mindre 


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...